kbba9

DUIT MODAL

Sunday, January 08, 2017

DAY 4 : 31 Days Challenge By JDT Blogger - Apa yang ada di dalam beg?

Assalamualaikum korang !

Cabaran hari ni adalah , Apa yang ada di dalam beg KakNa ?

Hehe . Jangan terkejut tau !

.
.
.
.
.
.
.
V

 

Benda wajib yang mesti ada dalam beg KakNa . Beg duit warna hitam tu beg isi kad - kada ATM dan IC . Beg warna hijau tu KakNa buat isi duit syiling , gula -gula fisherman tu , tiap - tiap minggu jiran sebelah meja KakNa akan beli , so yang tak habis tu dia bagi KakNa . So , stok memang tak akan putus tau ! 

Yang warna purple tu apa pulak ? Hehe . Itulah magik yang buat muka KakNa kadang flawless daripada biasa . Haha , tak ada effect kamera 360 tau ! Botol tu adalah botol Dianz Vitamin , KakNa kan jual Dianz , so of course lah KakNa makan jugak tau ! Bukan main jual je okay !

Korang mesti pelik kan kenapa tak ada lipstik ke bedak compact ke . Hahaha . Kengkonon 2017 ni nak masuk 3 series ni nak buat lah ala - ala girlish cam tu , tapi akhirnya nan hadooo .. KakNa belum ready sebab tetiba mood nak bersolek tu merundum jatuh ke gaung koo .. Doakan mood bersolek tu datang balik tau ! Almaklumlah , KakNa rasa kadang KakNa ni dah macam mak lampir atau mak limah je . Mujur pakai tudung pergi pejabat , kalau tak , mesti ada yang cabut lari bila nampak KakNa .

Okaylah , dah tengok kan apa yang ada dalam beg KakNa ? Jangan kecam KakNa tau , yang penting KakNa tetap gojes ! Ada aku kesah ?? 

!!Jom Tambah Pendapatan!!

DUIT SHOPPING